fredag 18 mars 2011

Saknad...


Vila i Frid
Isabella



torsdag 17 mars 2011

Nedräkning


Nu när kameran tillfälligt har omplacerats hos min kära moder som ska ut och resa blir det genast lite bildfattigt. Istället sitter jag och tittar på muffinsformar och de här ifrån lyckasmedmat.se verkar ganska frestande. Sitter och funderar på om man skulle lyckas med lakrismuffins och hurvida det skulle vara något att ha i sådana fall.

Kattskrället har dessutom tröttnat på matte så nu får hon sitta och spinna på egen hand vilket kanske är lika bra så.

Med bara 8 dagar kvar till Grötö så beslutar vi oss för att släpa med oss Matilda. Det blir första gången för henne. Det ska tvättas och blockas lite handspunna garner också som får följa med utifall någon skulle vara intresserad av att ta med sig någon hem. Uppdatering på marknadskorgen får nog däremot snällt vänta tills kameran återvänder hem.

Men så länge sitter vi och drömmer om lakrismuffins och tvinnar lite lilagrå svensk ull. Den däremot har redan ett hem som väntar.
Minns att du är
unik & värdefull
precis som du är

torsdag 10 mars 2011

Farbror Olycka kommer sällan ensam


Ta en dag i taget hör man rätt ofta - en sak i sänder - men vad gör man när flera dagar anfaller på en gång? Stick-Mojon är lika tappad på nytt, delvis på grund av mitt nya fina gips. Fem maskor blev stickade i söndags innan det var dags att inse att det inte går så bra med en skadad handled.

Kattskrället♥ verkar tämligen nöjd att ha matte mera hemma. Hon låg till och med brevid matte och tvättade henne igår kväll. Ett rätt sällsynt ömhetsbevis för att vara oss två. För det mesta brukar hon bara ligga på sin favoritplats och blänga på mig*.

På många sätt tror jag djur läser av oss människor mycket bättre än vi tror.


Kom ihåg att du är
värdefull & unik
precis som du är
*Se bild.