tisdag 11 september 2007

Julafton & Garnfrossa

Så kom det till sist.. det efterlängtade problemet och precis som förväntat var där mängder av läskiga akryl garner men vilka färger. Inte nog med det så var man ju mer eller mindre tvungen att spana in reklamen för ullgarnerna men förhoppningsvis går det att bota den klådan med mänger av handkardning och annat hantarbete.


Självklart går det inte låta bli att fundera över olika projekt i plannerat utnyttjande av de arma nystanen. Ett par kuddfodral självklart (hur länge har inte mina apelsinorange färgade kuddar fått vänta på det?), yttligare en filt till Bea, förmodligen i de bedrövliga färgerna gult och orange men hon har ju en sådan härlig päls som passar med typ alla färger, men sedan börjar det ta stopp..


Dock så får man väl försöka utöva någon form av disciplin och sticka klart vad jag redan har i händerna innan jag kastar mig huvudstupa in i nya men när man får en julafton leverad i ett brunt paket med vit tejp från Vartofta (och tidigare Järbo) och rena rama garnfrossan.. då är det inte lätt för vilken pysslig knåpare som helst att hålla fingrarna i styr.

Inga kommentarer: