tisdag 2 februari 2010

Bunnies!


Ännu mera kaniner! Tyvärr, gott folk men jag trivs ypperligt väl med dessa små gnagare och trots välspridda ryckten om att de skulle vara inneslutna och tystlåtna så är det sällan fallet. De är sällskapliga, pratsamma och ofta livliga. Vi brukar komma rätt väl överrens.

Bella & Sally (bilden) fick jag i sommras av en bekant och efter lite övertalning så flyttade dessa två hypade mullvadarna hem till oss. Ett syskon par. Det känns sällan så för de skiljer sig verkligen så åt.

Isabella, den lilla mörkare kaninen till höger har så mycket energi i kroppen och kan sällan stå stilla än mindre ligga stilla och gosa mer än 30 sekunder åt gången. Mycket tvärt emot sin syster Sally som värderar myspys och små läckerbitar över det mesta. Det är verkligen som att se två sidor av samma mynt - bortsett från att den ena sidan råkar vara lite trindare än vad hon borde.


Själv har jag förstås ingen aning om vad det beror på. Host!


Säga vad man vill om dessa småttingar men de gör livet så mycket roligare - om man tar sig tid att lyssna och pejla in dem. En sak är i varje fall säkert. Vi måste bomma igen kylskåpet så inte Bella lyckas krypa under där mer. Det känns inte särskilt tryggt med henne så nära så många sladdar.

Det borde vara ganska tryggt att säga att Sally tordes kunna bli en riktigt bra stickpolare =)

Inga kommentarer: