söndag 25 juli 2010

Sleepless in the Kitchen

Pannkaks middag middag med Kit-Kat och morfar är tydligen det bästa när man behöver tänka på något annat än all oreda i livet. Man hinner inte tänka utan bara allmänt trivs med att frossa nykokt jordgubbssylt.

Det är punkt 45 vi jobbar på - spinna upp den lilla grå ullen på den bottentygnda bare bone - på listan över saker vi försöker sysselsätta oss med medan pojken är på annat håll.

Tisdag ska vi till sjukhuset för att hälsa på mormor. Jag är visserligen sjukt rädd men längtar samtidigt efter henne. Det har blivit allt för tyst sedan hon lades in. Det är särskilt jobbigt nu så här nattetid när hon brukade sitta uppe och lösa korsord med radion på högsta volym. Det är bara konstigt att somna utan att höra P4an i bakgrunden.

Man får gjort mer på natten vilket fall som helst.



Sleep tight
Dream of bedbugs tonight

btw
pojkens resa går att följa på Why did you go there, Dude?! om det är någon som är nyfikna på ett par galna turisters upptåg i Mayalsia. Nästa stopp är Borneo ;)

1 kommentar:

Garntrollet sa...

Aprikoserna smakade ingenting. Jag anar att det är skillnad att äta direkt från en gren och direkt från ett kylskåp efter lång transport.

Kan det vara Pärltorget som jag brukar köpa pärlor från? Jag brukar köpa från olika ställen men mest från Pärltorget.

Hoppas att besöket hos mormor blir bra.